Nieuws over:
logo hucht wit
Spreekwoord van de dag:

De Hucht geopend én een nieuwe beheerder. Het is eindelijk zover!eric witzel hucht custom

1 september 2020: De Hucht is vanaf vandaag weer open!
Vele uren zweten en zwoegen hebben ervoor gezorgd dat er nu een prachtig nieuw dorpshuis staat. De laatste puntjes moeten nog op de i worden gezet en dan kunnen we een officieuze opening houden. Helaas vanwege de coronamaatregelen nog geen uitbundige opening, maar dat houden jullie tegoed. Vanaf vandaag kunnen de verenigingen die gebruik maken van De Hucht hun activiteiten weer oppakken, veel plezier! En misschien ten overvloede: houd je ook in De Hucht aan de coronamaatregelen. Hetzelfde geldt voor mensen die een kijkje willen komen nemen. Houd altijd 1,5 meter afstand.
Benieuwd wie dit berichtje schrijft? Ik ben Eric Witzel, vanaf vandaag beheerder van De Hucht. Een uitdagende taak die ik graag op me neem. Voor degene die mij nog niet kent zal ik me even kort introduceren. Mijn naam is dus Eric, 32 jaar, geboren en getogen in Alphen, praat graag, ben zeker te porren voor een feestje (helaas door corona niet echt mogelijk momenteel) en heb me de laatste jaren voornamelijk ingezet voor AVIOS. Ik hoop met mijn inzet het dorpshuis een middelpunt van het dorp te maken waar iedereen, zowel jong en oud, zich thuis zal voelen. Door de coronamaatregelen zal het in het begin lastig zijn, maar zodra de kans daar is hoop ik mijn doelen te realiseren.
Zoals gezegd, als je benieuwd bent om het nieuwe dorpshuis van binnen te zien, je bent meer dan welkom. Kom een kijkje nemen en een praatje maken. De vrijwilligers en het bestuur staan te popelen om iedereen te laten zien hoe mooi het geworden is.

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal