Nieuws over:
logo hucht wit
Spreekwoord van de dag:

Nieuw wielerevenement: Tour d’Alphen logo

De lente hangt in de lucht. Tijd om te werken aan die summerbody en in beweging te komen: doe mee met TOUR D’ALPHEN en strijd voor die felbegeerde ORANJE TRUI! 

WAT IS HET?

TOUR D’ALPHEN is een meerdaagse fietscompetitie, georganiseerd door Dorpshuis De Hucht. We kunnen geen evenementen organiseren, daarom maken we een etappe die iedereen voor zichzelf kan rijden. Iedereen rijdt dezelfde etappe, daardoor kunnen we hier een klassement op baseren. De etappes zijn tussen de 40 km en 60 km. 

VOOR WIE IS HET?

Het is voor iedereen van alle leeftijden. Enige vereisten zijn een Strava-account. Op deze manier kan de organisatie controleren of je de etappe gereden hebt en welke tijd je had. We hopen dat iedereen eerlijk en sportief deelneemt.  

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

STAP 1: Meld je voor 27 februari 2021 aan door een Whatsapp-bericht te sturen met je naam en leeftijd naar: 06-42849400. Je krijgt een ontvangstbevestiging.

STAP 2: Op zondag 28 februari wordt de eerste etappe bekend gemaakt via Whatsapp en Facebook, daarna heb je een week de tijd om de etappe te fietsen. Fiets met maximaal 2 personen en houd afstand i.v.m. de coronaregels.

STAP 3: Heb je de etappe afgelegd? Stuur dan voor zondag 17.00 uur je Strava-gegevens door via Whatsapp. De organisatie verwerkt alle tijden en geeft zondagavond de actuele tussenstand in het klassement door. Ook wordt de nieuwe etappe voor de komende week doorgegeven.

STAP 4: Na 4 etappes is er een einduitslag in het klassement en wordt de eerste winnaar van de ORANJE trui van de TOUR D’ALPHEN bekend!

We bedanken PBE Bouw voor de sponsoring!

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal