Aktiviteiten van 
logo hucht wit
Spreekwoord van de dag:

We mogen weer!logo de hucht

Het lijkt wel of corona er niet meer is en alles weer tot leven komt. We kunnen weer zorgeloos sporten, een drankje doen aan de bar en er wordt weer gefeest in ons dorpshuis!

Zo hebben we al carnaval kunnen vieren en was het ook een groot feest tijdens de Alphse Kwis. De grote winnaars waren uiteindelijk de Natuurspeeltuin van de SLAG met de prijzen van nummers 2 en 3, dat een gezamenlijk bedrag van € 684,09 won. En AVIOS dat door de overwinning van de Beuntjes een prijs van € 1026,14 kreeg. Zowel de kwis als de feestavond waren geslaagd. Leuk om te zien dat zoveel deelnemers, van alle leeftijden, met zoveel plezier meededen!

Eet je mee?

Sinds een maand kun je op donderdagavond aanschuiven voor een gezonde warme maaltijd. Het maakt niet uit of je alleen bent of niet. Als je mee wil eten, hoef je alleen maar uiterlijk op dinsdag aan te geven dat je mee-eet. Er is keus tussen 3 gerechten, het gerecht dat door de meeste deelnemers wordt gekozen wordt op donderdag voorgeschoteld. Je kunt aanschuiven tussen 17.30 en 19.00 uur. De kosten bedragen € 7,-, dit is exclusief drinken.

Kettingen smeren…

Want op 18 april gaat de 2e Tour d’Alphen weer van start. Zullen de winnaars van vorig jaar weer net zo scherp zijn? Of heeft de rest dit jaar betere benen? Er zijn 2 categorieën onder de 40 en boven de 40. Vind je wielrennen ook leuk om te doen, ga de uitdaging aan en geef je op via een appje met je naam en leeftijd naar 06-42849400. Zie ook het andere, uitgebreidere bericht op deze site en in de Union.

Terras geopend

Op 17 april gaat ook (mits het weer het toelaat) het terras van de Hucht weer open. Dit jaar met een nieuw concept. Gezond is tegenwoordig een hot topic, dus daar gaan we in mee. Het is voortaan mogelijk om je eigen broodje samen te stellen. Je kiest gewoon het soort brood dat je wilt, daarna kun je erop gooien wat je wilt. Ook hebben we gezonde smoothies. Natuurlijk kun je ook gewoon een lekkere panini of een vette hap bestellen. Dus kom gerust een keer genieten in de zon, met uitzicht op de Maas..

Kijk voor actuele informatie op www.mfadehucht.nl of op onze Facebook- en Instagrampagina.

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal