Aktiviteiten van 
logo hucht wit
Spreekwoord van de dag:

Start gespreksgroep Ontmoeting & Levensvragen  centrum levensvragen

Met elkaar in gesprek over het leven                                                                                                                          

Door een idee van een Alphense inwoner en na contact met Anja Valckx van Sociom en mensen van Slag starten we met een gespreksgroep voor mensen die graag andere mensen zouden willen ontmoeten en interesse hebben voor elkaars verhaal. Het gaat om een verdiepend gesprek en ontmoeting met elkaar.
De eerste bijeenkomst vindt plaats op: vrijdag 7 oktober, van 10 -11.30 uur in de Hucht. 

Gezamenlijk bepalen we de onderwerpen waar we het over willen hebben en waar we over na willen denken, denk aan ‘Wat is een goed leven?’ of ‘Een duurzame wereld, hoe doen we dat?’ of “Waar haal jij de zin vandaan?” of “Hoe ga jij om met verlies?”.
We ontmoeten elkaar in een serie gesprekken, om samen van gedachten te wisselen en ervaringen te delen. Voorop staat gelijkwaardigheid en respect voor elkaar, met aandacht voor ontmoeting, verrassing en verdieping.

Er is veel ruimte voor eigen inbreng, maar ook structuur onder begeleiding van een ervaren gespreksleider. Voor deze serie is dat Margreet Bruens, geestelijk verzorger bij het Centrum voor Levensvragen Rivierengebied (voor meer informatie over geestelijke verzorging thuis: www.centrumvoorlevensvragen.nl/rivierengebied ).

Een bijeenkomst duurt anderhalf uur en een gespreksgroep komt 6 keer bij elkaar (eens in de twee weken). De groep bestaat uit maximaal 8 personen. En de koffie en thee staan voor u klaar!De data zijn: 7 oktober, 21 oktober, 4 november, 18 november, 2 december en 16 december. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Heeft u interesse, wilt u zich aanmelden of wilt u meer weten, dan kunt u contact opnemen met:
Margreet Bruens,
telefoonnummer:0613753739                                                                                                                            

N.B. Mocht vervoer moeilijk zijn, denkt u dan ook aan de mogelijkheid van het Slagbusje!  

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal