Aktiviteiten van 
logo hucht wit
Spreekwoord van de dag:

We feesten door in december!logo hucht wit

Dorpshuis De Hucht is in de maand december het bruisende middelpunt van Alphen. Na een maand vol feestjes, pieten en Sinterklaas, gaan we door naar de feestdagen met veel leuke evenementen.

De Winterspelen zijn inmiddels begonnen, waardoor onze barruimte elke avond gezellig vol zit met fanatiekelingen en toeschouwers. Kom zeker een keer langs om de deelnemers te supporten of misschien wel iets van ze te leren.

Tussen de kerstdagen en oudjaar hebben wij het Top2000-café in De Hucht. We richten een gedeelte in als een supergezellig bruin café, waarin elke dag de Top2000 te horen en zien is. We trappen af met een diner voor alleenstaande 50+ers op dinsdag 27 december. Het café wordt die avond om 20.30 geopend.

Openingstijden van het Top2000-café

  • Dinsdag 27 december vanaf 20.30
  • Woensdag 28 december vanaf 11.00
  • Donderdag 29 december vanaf 11.00
  • Vrijdag 30 december vanaf 11.00
  • Zaterdag 31 december vanaf 11.00 tot 21.00

De Alphse Alleskunner

Op woensdag 28 december staat er voor de jeugd van 10 tot en met 17 jaar een fanatieke middag op de planning. Kennen jullie het programma ‘De Alleskunner’? Wij gaan deze dag namelijk op zoek naar ‘De Alleskunner’ van Alphen! De jeugd kan zich aanmelden door een appje met naam te sturen naar 06-42849400.

28 dec: Top2000 Quiz

De woensdagavond wordt gevuld met een heuse Top2000 Quiz in het Top2000-café. Hiervoor kun je jouw team aanmelden via de website: www.mfadehucht.nl > evenementen > top2000 quiz.

Kerst-oudjaarsmarkt

Donderdag 29 december is er, naast het Top2000-café, nog een kerst-oudjaarsmarkt. Er is genoeg te zien en te proeven, dus kom vooral langs. Je kunt je nog steeds aanmelden voor een kraampje. Dus als je iets hebt om te showen of te verkopen, geef je dan op via 06-51011888 of de website.

Finales Winterspelen

Vrijdag 30 december zijn de finales van de Winterspelen. Als je deze maand nog niet langsgekomen bent om ze te supporten, dan is dit zeker het goede moment om ze aan te moedigen. Het gaat tenslotte om het kampioenschap en de medailles die ze deze avond kunnen winnen. Wij zijn benieuwd wie er met de titels vandoor gaan…

Oudjaarsborrel voor groot en klein

Zaterdag 31 december hebben we een oudjaarsborrel. We willen in Alphen nog een keer met z’n allen samenkomen om lekker te borrelen en het einde van het jaar te vieren. We zorgen voor vuurkorven & marshmallows, curryworst, glühwein, warme chocomel en voor de kleintjes gaan we aftellen tot 20.00. Voor het schitterende effect regelen wij sterretjes en kinderchampagne voor ze! Om 21.00 ronden we af.  

 

En dan op naar het nieuwe jaar! We willen iedereen die we niet meer zien deze maand alvast een fijne jaarwisseling toewensen. We zien jullie volgend jaar graag weer terug!

Alvast vooruitkijken…

Op 6 en 7 januari staat het Nieuwjaarsconcert weer gepland. Je kunt bij ons alvast een kaartje kopen. Op zondag 15 januari is het weer tijd voor het Dansmariekefestival en de 28e wordt het weer gezellig bij het Korenfestival!
We hopen jullie snel weer te zien!

Groeten, ook namens het bestuur en de werkgroepen,
Ellen Verhulsdonck & Eric Witzel

06 - 428 49 400 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.mfadehucht.nl/

 
 
 
 

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal