De Hucht

hucht scherp customDorpshuis de Hucht is de ontmoetingsplaats voor bijna alle verenigingen in Alphen,  zoals smartlappenkoor, muziekvereniging, dansmariekes, yoga, badminton, darts, biljart, damesvereniging, stijldansen. Er kan ook voor individuele bijeenkomsten gebruik worden gemaakt van het dorpshuis (voor vergaderingen, feestjes e.d.). Verder staat er bij de hoofdingang een boekenkast die 24/7 open is en waar iedereen boeken mag lenen. Bij de hoofdingang staat ook een frituurkliko voor het inleveren van gebruikt frituurvet. 

De Hucht is een gebouw uit de jaren 70 met verschillende zalen en een gymzaal, die afzonderlijk van elkaar gebruikt en verhuurd worden. Natuurlijk is er ook een bar aanwezig voor een lekker kopje koffie/thee of om een drankje te nuttigen. Dorpshuis de Hucht wordt helemaal gerund door vrijwilligers die tevens ook het bestuur vormen. Buiten het besturen om draaien zij ook de bardienst, plegen onderhoud, maaien het gras en houden het gebouw spic en span. Het is een uniek dorpshuis, want de Hucht is het enige dorpshuis in de gemeente West Maas en Waal waarvan ook het gebouw van de stichting dorpshuis de Hucht is. Door het jaar heen zijn er allerlei activiteiten, zoals  dorpsquiz, lentefair, rommelmarkt en dansmarieke concours. Aankondigingen hiervoor vind je in de UNION (dorpsblad Alphen), in de agenda op deze website en op de Facebook pagina van de Hucht.

Adres: Dorpshuis de Hucht Alphen. Schoolstraat 46 626AC Alphen
Voor meer informatie: Secretariaat dorpshuis de Hucht: Marjan v Lith Tel. 0487 562167
E-mail van het secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


hucht a2.0 zwartLees hier het laatste nieuws over de nieuwe Hucht 2.0

 

 

 

hucht facebookhucht instagramDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal