Slag Alphen

Sport in Balans

Sport in Balans is een gezellige en gemoedelijke vereniging die sporten voor alle leeftijden en tegen een betaalbaar tarief mogelijk maakt. Wij richten ons alleen op groepslessen welke van maandag tot en met donderdag aangeboden worden in MFA D’n Hoender te Dreumel.  

Sport in Balans is ontstaan uit een groepje Body Balancers van een sportschool in Beneden Leeuwen. Toen deze failliet ging in februari 2012 besloten wij gezamenlijk verder te gaan, echter niet meer op commerciële basis. Momenteel werken we met een aantal vrijwilligers/instructrices die hun sporen in hun vakgebied verdiend hebben. We zijn gestart met zo’n 10 leden, maar we zijn in zeer korte tijd uitgegroeid tot een volwaardige vereniging met meer dan 100 leden. Het jongste lid is 4 jaar en ons oudste lid is 70 jaar, waaruit blijkt dat de vereniging lessen aanbiedt voor iedere leeftijd ongeacht trainingsniveau. 

Naast de wekelijkse groepslessen organiseren we een aantal keren per jaar een wandeling door de Dreumelse uiterwaarden. Iedereen is welkom voor een gratis en vrijblijvende proefles.Voor meer informatie, kijk op www.sportinbalansdreumel.nl

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud