Slag Alphen

Crowdfunding voor de natuurspeeltuin

Zoals enkelen van jullie wel weten is SLAG samen met de kinderen van Alphen aan het werk om een natuurspeeltuin te maken in het dorp. We zijn al een heel eind gevorderd met de plannen maar het belangrijkste wat nog verkregen moet worden is geld. Daarom hebben we nu een crowdfunding campagne opgezet voor het dorp om zoveel mogelijk geld op te halen, want hoe meer geld, hoe meer speeltoestellen we kunnen plaatsen. Hoe leuk zou het zijn voor de (klein)kinderen als er een centrale plek is in het dorp waar de kinderen samen kunnen spelen?

Het doel is om met deze campagne voor 23 februari  €1250 binnen te krijgen.  Als jullie een bijdrage willen doen zou dat natuurlijk fantastisch zijn. Doneren is eenvoudig via onze campagnepagina bij samenvoordebuurt.nl:

Wilt u ook anderen op de hoogte brengen van deze actie?

Namens de kinderen heel hartelijk dank!

Over het initiatief

SLAG wil samen met kinderen uit het dorp een groene natuurspeeltuin ontwikkelen die voor iedereen toegankelijk is, jong en oud maar ook minder validen. Een mooie veilige groene omgeving waarin je kan ontspannen, ontmoeten en spelen. Ook voor de omliggende dorpen is dit een mooie locatie om met (groot)ouders en kinderen enkele uurtjes te spenderen.

Spelen, leren, plezier hebben en ontmoeten in het groen. Jong en oud, iedereen is in deze natuurspeeltuin welkom. De paden in deze speeltuin zijn breed en verhard zodat een rolstoel of rollator zijn weg kan vinden. Naast de uitdagende speeltoestellen is er een nestschommel en extra brede glijbaan met toegang voor minder valide kinderen zodat ook zij hier plezier kunnen beleven. En wat is er mooier voor kinderen om te spelen in een veilige groene omgeving, en hoe fijn is het om mensen uit het dorp of omliggende dorpen hier te kunnen ontmoeten, gezellig samen op een bankje? Zeker in deze tijd waarin de pandemie hardnekkig blijkt, is buiten samenzijn een goed alternatief om te ontmoeten.
Samen met de kinderen van het dorp hebben we een plan voor de natuurspeeltuin gemaakt. Met de hulp van deze kinderen willen we, door middel van verschillende activiteiten, geld inzamelen voor het aanschaffen van een speeltoestel in onze groene natuurspeeltuin. En hoe meer euro’s, hoe liever! Iedere euro extra kan leiden tot de aanschaf van een extra speeltoestel.

Help de kinderen en doneer nu!

Een speciale actie om geld in te zamelen voor onze natuurspeeltuin.

Renate Marlis, inwoner van ons dorp, heeft enkele door haar persoonlijk gemaakte schilderijen beschikbaar gesteld. Deze worden nu geveild op Marktplaats en de opbrengst komt geheel ten goede aan de natuurspeeltuin! Op de volgende pagina kunt u foto’s van haar schilderijen bekijken en wordt u doorgeleid naar Marktplaats. Lees hier verder 

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud