Slag Alphen

Kinderen aan zet/Natuurspeelplaats de Ravothof

Dit project startte eind 2018 onder het motto: Kinderen in Alphen denken mee en dragen bij aan een meer kindvriendelijke inrichting van het dorp. De belangrijkste opbrengst van dit project is de realisatie van onze prachtige Natuurspeelplaats de Ravothof  in december 2022.

Tijdlijn

Sponsors

Deze natuurspeeltuin is gemaakt met hulp, creativiteit en steun van veel mensen in en rond Alphen. Kinderen van de basisschool gingen met het ontwerp aan de slag en er ontstonden allerlei inzamelingsacties. Ook kregen we steun van de gemeente, fondsen en sponsors en vonden we betrouwbare samenwerkingspartners voor de realisatie.

Veel betrokken vrijwilligers staken hun handen uit de mouwen bij de aanleg. En het is precies geworden wat we allemaal hoopten: een fijne plek om buiten te spelen en elkaar te ontmoeten. Een plek voor iedereen. Jong of wat ouder, beperking of niet. Veel speelplezier en word maar lekker vies!

VSBfonds

VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud